Witanors effekt på avføring

Her kan vi se tydelige forskjeller i avføringen. Det første bildet viser avføringen til en hest som har ubalanse i tarmfloraen, og det neste viser avføringen til en hest som har gått på enzymer og fått gjenopprettet balansen. Foto av Sara Peterson.

 

Witanor Horse har en super sammensetning av enzymer, cellevegger og melkesyrebakterier. En av de første og mest synlige effektene Witanor Horse har, er på avføring.

Witanor Horse stabiliserer tarmfloraen, og hos hester som sliter med løs mage eller dårlig avføring, er det lett å se at produktet virker. Bildene under er sendt inn av en fornøyd kunde. På det første bildet kan vi se avføringen til en hest som ikke går på enzymer, og på neste bilde ser vi avføringen til en hest som har gått bare en uke på enzymene. Her er det stor forskjell!

Leave a Comment