Super stevnehelg for Celine Berild Vold!

Fantastiske resultater ble det på Celine Berild Vold under SpareBanken Møre Høstcup 2016. Celine og hesten Lukka fra Stall Wenaas red seg inn til to førsteplasser og seier i firegangskombinasjonen i junior.

“Jeg er kjempefornøyd med helgen! Å avslutte sesongen med to 1.plasser og vinne å firegangskombinasjonen i junior er utrolig gøy! Det er veldig inspirerende å se at all treningen som jeg og Lukka legger ned fører til bedre karakterer. Dette gir meg motivasjon til å fortsette.

Jeg merket stor forskjell etter at jeg begynte å gi Lukka Witanor. Avføringen hennes hadde tidligere vært ganske løs, og allerede etter to dager hadde dette bedret seg betraktelig. Hun fylte også litt i bakbeina, og dette gikk gradvis bort i løpet av kort tid. Gjennom beitesesongen har hun også fått Witanor og da har hun sluppet å få vom, noe hun ellers ville ha fått.

Hun har også blitt veldig mye roligere på nye stevneplasser, der hun tidligere var stresset. Dette merket jeg godt da det var en periode der hun ikke fikk Witanor, og vi reiste på stevne til Oslo. Hun greide aldri å slappe skikkelig av, og «gikk på tå» gjennom hele stevnet.

Lukka får en måleskje daglig blandet inn i kraftfôr og litt vann. Jeg er veldig fornøyd med produktet, og vil anbefale Witanor på det varmeste!”

Leave a Comment