Flott innsats av Indiana og Urta!

Foto: Arild Haddal

I helgens SpareBanken Møre Høstcup 2016 ble det også gode resultater på Indiana Angelica Hovin Wenaas og Urta fra Stekkjardal. Urta har gått på Witanor Horse enzymer siden høsten 2015, og dette har gitt flotte resultater! Indiana forteller:

“Etter lørdagens uttagninger lå vi på en 3.plass i V1 og T1 junior. Ikke de beste uttagningene vi har hatt, men med tanke på beitetid og fri så er jeg mer en fornøyd. Både med hesten og prestasjonen vår. På søndagen kom vi på en 3.plass i V1 med 5.73 og en 3.plass i T1 med 5.50. Det er gøy å se at det er store forbedringer i Urta sine gangarter. Vi har hatt en utrolig bra sesong og har sett store forbedringer gjennom sesongen 2016.

Mye av hjelpen har vært utrolig god skoing av Svein Sortehaug og Witanor Horse som jeg gir Urta hver dag. Urta har lenge vært en hest som hisser seg veldig opp. Hun har tidligere stresset utrolig mye, noe som igjen har skapt problemer ved stevner. Hun ville ikke trave fordi hun ble for giret av mange andre hester på banen. Etter bruk av Witanor siden høsten 2015 har jeg sett store forandringer. I år har hun travet på alle stevnene og hun er en mye greiere hest å ha med å gjøre. Som har mye å si når man skal jobbe som et team! Vi anbefaler Witanor Horse på det sterkeste!”

Leave a Comment