Caroline og Loftur – Mestertølt 2016!

Foto: Juliane Kingren

For en uke siden var Caroline Gleditsch Holstad på Kingsland Oslo Horse Show med Islandshesten Loftur fra Lian for å delta Mestertølt 2016.  Caroline og Loftur ble invitert til å delta sammen med ni andre sterke islandshestekvipasjer. Konkurransen var stor, og som den yngste på startlistene var forventningene til Caroline deretter.

På lørdag var det uttagninger i en stor innendørs arena med masse publikum. -Dette var uvant for oss, så jeg var litt spent  på hvordan Loftur  kom til å reagere, men det hadde jeg ingen grunn til å bekymre meg for, sier Caroline. Loftur tok det hele helt rolig og gjorde jobben sin. Caroline og Loftur endte med karakterene 7,67 samlet, og kom dermed på en 4.plass og var sikret en A-finale.

På søndag var de klare for å ri A-finale. Det var topp stemning og masse publikum. Men Loftur var fortsatt like rolig. -Han virket fin, og vi havnet til slutt på karakterene 7,66 og en 5.plass. Langt over forventningene, og det ble en topp stevnehelg, sier Caroline.

-Loftur har gått på Witanor i snart to måneder, og det har skjedd mye fremgang. Han har blitt mer konsentrert og har fått mer energi på både trening og konkurransebanen. I tillegg takler han overgangen til nytt fôr bedre, både hjemme og når vi er ute og konkurrerer. Vi anbefaler dette på det varmeste!

Leave a Comment