Om oss

overall

HVORFOR WITANOR SUPPLEMENTS?

Witanor er en unik fortilsetning til hest og hund som stabiliserer mage- og tarmfloraen. Tilsetningen består av viktige enzymer, gjærcellevegger og lactobacillus(melkesyrebakterier).

Enzymer er viktige for at fôret skal spaltes riktig og at næringsstoffer skal være best mulig tilgjengelige for kroppen. Gjærcelleveggene tar opp mykotoksiner og radikaler fra fôret slik at disse ikke blir tatt opp i kroppen. Lactobacillus(melkesyrebakterier) stabiliserer PH og bakteriefloraen i mage- og tarmkanalen. Witanor har en optimal sammensetning som gjør at hesten holder seg stabil og frisk i mage og tarm. Dette bidrar til av hesten tåler belastninger som stress, trening og fôrskifte optimalt.

BEDRER NEDBRYTINGEN AV FÔR OG GIR EN MER STABIL TARMFLORA

Witanor er en fôrtilsetning som bidrar til bedre nedbryting av fôr og økt opptak av næringsstoffer. Produktet inneholder vegetabilske enzymer og 1 billion melkesyrebakterier, av typen Lactobacillus. Bakteriene og enzymene i samspill spiller en viktig rolle i tarmen og gjør miljøet mindre gunstig for sykdomsfremkallende bakterier, samtidig som det gjør maten lettere å transportere gjennom fordøyelsessystemet. Dette bidrar til å gjenopprette balansen i tarmen og beskytte mot mageproblemer.

Dyr vil takle stressfremkallende situasjoner bedre, som fôrskifte, reising, hard trening og konkurranser.

antioxidant

FOREBYGGER FÔRINGSRELATERTE SYKDOMMER

Opphoping av fôr i fordøyelsessystemet kan gi mageproblemer og toksinutvikling som blant annet kan gi forstoppelse, forfangenhet og kolikk. Hesten får ikke tatt opp viktige næringsstoffer og få store utfordringer med blodsukkeret. I tillegg kan det oppstå uregelmessig matlyst.
Witanor hjelper med å bryte ned hest/hund mat spiser og forebygger fôrrelaterte problemer.

metabolic

STABILISERER FORBRUKET AV FÔR

En middels stor hest spiser rundt 15 kilo fôr om dagen. Ved økt aktivitet, øker behovet. Witanor Horse vil stabilisere fôrmengden hesten din trenger, bidra til bedre matlyst og redusere overspising.

Allergy

LEDER TOKSISITET UT AV KROPPEN

Uønskede avfallsstoffer i fôr tas opp av tarmsystemet, går ut i blodet og sprer seg i kroppen. Dette kan svekke dyrimmunforsvar, føre til parasittdannelse og belaste nyrer, lever og muskulatur.
Witanor inneholder gjærcellevegger som kleber seg til toksisiteten i fôret og fører det ut av kroppen. Dette gir hesten bedre restitusjon mellom øktene, ved at kroppen ikke tar opp avfallsstoffer.
Kroppen er bedre rustet til å gjøre oppgavene den skal, som å kvitte seg med melkesyre ved trening/belastning.