Pure Probiotic

Pure Probiotic

Den beste probiotika for hester

Pure Probiotic

Når du ser på probiotika-tilskudd for hester de to viktigste faktorene:

  • Hvor kraftig er denne arten og stammen av bakterier i vertens tarm, når det gjelder hva den kan oppnå (anti-virus, antibiotika, anti-gjær, etc.)?
  • Hvor godt kan probiotika overleve og kolonisere (holde fast i tarmveggen) i mage- og tarmsystemet til verten?

Så du må lete etter et probiotika for hester som har et effektivt leveringssystem – et som vil holde bakteriene levende og levedyktige fra beholderen, gjennom syrene i magen.
Witanor Pure probiotika brukes ofte i hestedietter av høy kvalitet, da det kan bidra til at hesten fungerer på sitt beste.

Witanor Pure probiotika er viktig for å gjenopprette riktig tarmfunksjon etter at hesten har vært syk, har spist dårlig eller blitt behandlet med orale antibiotika som dreper noen av de gunstige mikrober i magen. Legemidler som dreper dårlige bakterier dreper også de gode.

“Anbefalt for hester med tarmproblemer, for eksempel infeksjoner og parasitter. En daglig behandling skal pågå i minst 7-14 dager etter at hesten er tilbake til normalen og alle andre tegn på infeksjon har forsvunnet. Hester behandlet med Pure Probiotika bør vise merkbare forbedringer innen 7-14 dager. Bland en full målekopp av Witanor Horse i hestens favorittfôr”

Effektiv mot:

Aeromonas hydrophila, Shigella, Salmonella, Escherichia coli, Klebsiella, Staphylococcus aureus, Candida tropicalis, Proteus, Shigella sonne, Staphylococcus typhimirium, Candida albicans, etc.

“Anbefalt for hester med akutte mageproblemer”

Contents

Bakterien subtilis / Bacteria subtilis

Raprotein / Raw protein

Rafett / Raw fat

Rafiber / Raw fiber