REGLER

KUNDESERVICE

Vi henvender oss til kundene og selskapene og stiftelsene veldig nøye og pålitelig. Vi bryr oss om å bygge det felles beste for dyr som har et varmt og kjærlig hjem
og også de som mangler denne varmen.
Vi streber etter å gi kundeservice på høyeste nivå, så vi ber deg om forslag eller informasjon som kan forbedre kundeserviceprosessen i butikken vår.

Innkjøp kan gjøres gjennom vår nettbutikk www.witanor.no online og via e-post [email protected]

Send alle spørsmål til adressen [email protected]

eller gjennom vårt kontaktskjema.

HELSE UNDERSØKELSER

Vi inviterer deg hjertelig til grossistkjøp. For faste kunder og grossistkunder har vi enorme rabatter og muligheten til å støtte stiftelser og tilfluktsrom i hele Polen. Vi ønsker at produktene våre skal nå et størst mulig publikum, og det er grunnen til at vi tilbyr våre grossistpartnere svært attraktive samarbeidsforhold mens vi støtter de mest trengende dyrene.

Send forespørsel til [email protected]

PRIVACY POLICY

Ved å kjøpe i vår butikk, samtykker du til behandling av personopplysninger av Nutranor OÜ basert i Pärnu mnt 148, Kesklinna linnaosa, Talinn, Harju maakond, 11317, Estland.

Dine personlige data vil bare bli brukt til kjøp og oppgjør og vil kun bli delt med nettsteder som er nødvendige for å fullføre bestillinger, for eksempel PayPal eller budfirma.

Personopplysninger vil bli brukt til markedsføringsformål som drives av Witanor.

Du kan når som helst be om sletting av dine personlige data fra vår database

BETALINGSMETODER

Credit / Debit Cards

PAYPAL