Witanor’s effekt på eksem

Øverst: Hesten i fjor før det ble så ille at veterinæren måtte komme.

Nederst: Samme tid i år, hesten har enda ikke begynt å klø, og halen har grodd fint.

Mathilde Kvernland har en Islandshest som har slitt med sommereksem helt siden den ble importert fra Island. Hesten reagerer veldig på insekter, spesielt knott og flått. I fjor måtte hesten ha veterinærbesøk på grunn av at det ble så ille. Hesten hadde klødd seg til blods og fått infeksjon i såret. Dette måtte skrapes og holdes rent. Så det ble mye innetid, noe hesten ikke setter pris på.

Mathilde begynte å gi hesten enzymer og probiotika fra Witanor noen uker før insektene kom frem. I år har hesten enda ikke begynt å klø seg, og halen er fortsatt like fin. Hesten er også fornøyd. I tillegg til dette er hesten merkverdig roligere og kiker ikke like mye som den har gjort. Denne hesten er veldig kjent for å være skvetten og å konstant bli skremt av småting, men dette har forbedret seg betraktelig.

Legg igjen en kommentar

Warehouse Sale! Over 40% OFF on all Witanor Products. We are moving to another warehouse. We need to clear our remaining stocks. Shop Now While Stocks Last! Sale only valid for shipping within EU countries. (*Norway* not included) Fjern